Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.

Meniu
Sunteţi aici: > Pagina principală >

ITAD

Eliminarea activelor IT (ITAD) este procesul de eliminare a echipamentelor electronice uzate si nedorite într-o manieră responsabilă. In termeni simpli, o bună definiție ITAD este: orice proces legat de recuperarea valorii pentru echipamentele dvs. IT. Astfel, noi vă evaluăm produsele și vă vom face o ofertă în funcție de următoarele: vechimea și starea echipamentului, marca, modelul, configurația, memoria și valoarea de piață actuală. Acest serviciu va putea recicla sau recondiționa majoritatea echipamentelor dvs. vechi şi poate chiar să revândă unitățile care mai au încă o durată de viață. 

În 2021, România ar trebui sa recicleze 65% din piața totală a producției de electronice, dar procentajul este abia de 20-25%. Dispozitivele electronice și echipamentele electrice definesc viața modernă: de la laptopuri la smartphone-uri și computere, este greu să ne imaginăm viața fără ele. Însă deșeurile pe care le generează au devenit un obstacol pentru eforturile UE de a-și reduce amprenta ecologică. Numai in 2017, pe glob au fost generate peste 50 milioane de tone metrice de deșeuri electronice și numai 20% au fost reciclate în mod corespunzător.

 

Cum tehnologia avansează mai repede decât bugetele existente, trebuie să maximizați recuperarea valorii din vechile dvs. echipamente. Aveți nevoie de cineva care să asigure fiabilitate și siguranța de la colectare până la recondiționare sau reciclare. Ne asumām răspunderea pentru datele dvs!

 

Cand ne vindeţi serverele şi echipamente IT uzate, nu numai că veti castiga pe plan financiar, dar şi veti ajuta mediul. Fiecare articol este testat cu atenție de către tehnicienii noștri pentru a verifica funcționalitatea. Orice echipamente care nu funcționează vor fi diagnosticate și reparate, apoi puse spre revânzare dacă este posibil din punct de vedere economic; fiecare produs care nu poate fi reparat va fi reciclat în mod responsabil. Fie că vorbim despre reparare, recondiționare sau reciclare, vă punem la dispoziție soluții personalizate asociate eliminării echipamentelor informatice și electronice uzate şi nedorite. 

 

Pentru a maximiza rentabilitatea echipamentului dvs. uzat, noi vom identifica și le vom separa pe cele de valoare - cele care pot fi reutilizate sau revândute - de cele ce reprezintă deșeuri electronice. Echipa noastră își bazează evaluarea valorii de piață corecte pe un sistem care măsoară aspectul și operabilitatea echipamentelor dvs. Astfel, procesul nostru va face totul cât mai ușor posibil.

 

Trimiteți-ne lista dvs. de echipamente pe care vreți să le vindeți, ce ar trebui să includă toate detaliile disponibile

 După ce oferta este acceptată, pregătim transportul echipamentelor

 Echipamentele sunt recepționate, sortate și evaluate de personalul nostru calificat, apoi urmează să fie testate, iar cu ajutorul softului nostru specializat, ne asiguram ca datele confidențiale de pe fiecare dispozitiv sunt distruse

 Stabilirea valorii plății după teste. În multe cazuri, echipamentelor dvs. IT le mai rămâne din viață. Revânzarea acestui echipament este o modalitate excelentă de a recupera valoare și de a compensa costurile

 Recondiționăm echipamentele și le oferim un nou ciclu de viață

Dacă echipamentul dvs. este deteriorat, nefuncțional sau nu poate fi recuperat, este posibil să nu vă putem oferi o ofertă financiara. In schimb, vă vom contacta în continuare cu privire la opțiunile de reciclare care se vor potrivi cel mai bine nevoilor dvs.

VALORILE INFOSIC IT

  • Profesionalism față de clienții noștri

  • Cele mai bune rentabilități din investiții

  • Servicii securizate de distrugere a datelor

  • Rapoarte de inventar complet verificabile

  • Standarde pentru reciclare până la sfârșitul ciclului de viață

 

Scopul INFOSIC IT este de a acționa ca un partener de încredere pe termen lung pentru a ne asigura că obiectivele dvs. tehnologice sunt gestionate în mod adecvat. Colaborăm îndeaproape cu dvs. pentru a găsi o soluție ITAD care să răspundă tuturor cerințelor și nevoilor dvs. pe e-mail la itad@infosic.ro sau la numărul de telefon +4 0753 191 930 (persoana de contact: Văculeștianu Laura).