Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.

Meniu
Sunteţi aici: > Pagina principală >

Imprimantele de etichete

Imprimantele de etichete

Noile imprimante cu jet de cerneală pentru etichete color sunt o soluție accesibilă și flexibilă care poate ajuta companiile cu operațiunile de etichetare, economisind bani și reducând timpul de nefuncționare. Etichetarea produselor necesită mai multă flexibilitate ca niciodată. Produsele noi sunt introduse cu o frecvență mult mai mare, iar cerințele de reglementare în schimbare pentru mărfuri, cum ar fi alimente, băuturi sau articole medicale, pot duce la mai multe modificări ale designului etichetei, chiar și într-un an. Din acest motiv, deținerea unor stocuri mari de etichete pretipărite poate duce la risipă sau la erori costisitoare de etichetare. Imprimantele de etichete color vă ajută să depășiți aceste provocări și multe altele.

Nouă avantaje cheie ale imprimantelor de etichete color cu jet de cerneală

1. Eficiență din punct de vedere al costurilor.

Cumpărarea de etichete de la o imprimantă necesită, de obicei, un tiraj minim de tipărire de 500 până la 1.000 de etichete, iar loturile mici vin adesea la un preț premium. Imprimantele cu jet de cerneală color necostisitoare permit companiilor să imprime câte etichete au nevoie sau la un cost mult mai mic. De exemplu, imprimanta Epson C7500 oferă costuri de imprimare cu până la 50% mai mici decât imprimantele cu transfer termic sau laser comparabile.

2. Eliminați necesitatea inventarelor de etichete pretipărite.

Pentru companiile din industriile în care cerințele de etichetare se schimbă frecvent sau în care loturile mici de produse noi sunt o normă (de exemplu, bere artizanală), deținerea unor stocuri mari de etichete pretipărite poate reprezenta un risc de investiție. Dacă stocurile sunt optimizate, stocurile mari de etichete pot ajunge la casare atunci când sunt învechite.

3. Imprimare la cerere.

Imprimantele de etichete color cu jet de cerneală permit companiilor să imprime doar cantitatea de etichete de care au nevoie, atunci când au nevoie.

4. Mai puține perioade de întrerupere a producției și mai puține comenzi pierdute și livrări întârziate.

Având o imprimantă de etichete color la îndemâna, ajută, de asemenea, la evitarea timpului de nefuncționare cauzat atunci când etichetele pretipărite se epuizează sau trebuie reimprimate pentru a se adapta la modificările de design aparute. Întârzierile de etichetare pot duce, de asemenea, la întârzieri de expediere sau la pierderea comenzilor.

5. Control complet asupra procesului de etichetare color.

Utilizatorii pot modifica rapid designul etichetelor sau pot schimba elemente de etichetă pentru a îndeplini cerințele clienților sau reglementărilor. Etichetarea materialelor periculoase, de exemplu, necesită etichete colorate care pot necesita un design diferit pentru fiecare unitate.

6. Generarea de etichete ad-hoc, pe măsură ce cererea se schimbă, fără cheltuieli aferente achiziționării de etichete pretipărite.

Epson C831, de exemplu, poate crea etichete color care respectă etichetarea chimică GHS, etichetarea containerelor BS5609 și alte standarde.

7. Crearea excelentă de prototipuri pentru produsele noi.

Crearea de prototipuri și ambalaje poate fi consumatoare de timp și bani. Comandarea de noi probe de etichetă de la o imprimantă profesională adaugă timp și costuri. Cu o imprimantă color internă, puteți crea cu ușurință mai multe iterații ale unui design de etichetă la un cost minim.

8. Soluție de etichetare accesibilă pentru testarea produselor noi.

Producătorii pot testa cu ușurință pe piață mai multe variante ale etichetei unui produs simultan. Aceste tiraje mici de etichete ar fi extrem de costisitoare pentru a le comanda de la o imprimerie.

9. Durabilitate.

Spre deosebire de imprimantele laser, imprimantele de etichete color cu jet de cerneală pot crea etichete pe o varietate de stocuri de etichete durabile, folosind cerneluri rezistente la pete, care sunt concepute pentru a rezista la expunerea la umiditate, substanțe chimice și intemperii. Epson oferă cerneluri pe bază de pigment DURABrite care sunt foarte rezistente la umiditate, pete, decolorare, substanțe chimice și abraziune, iar imprimantele sale pot găzdui o varietate de stocuri de etichete diferite, care sunt concepute pentru medii dure.

Imprimantele de etichete color sunt o soluție excelentă pentru etichetatorii de produse care au nevoie de o mai mare flexibilitate de design la un cost mai mic. Prin crearea internă de etichete color personalizate de înaltă calitate, companiile își pot îmbunătăți operațiunile de etichetare fără timpii de nefuncționare sau cheltuielile asociate cu etichetele pretipărite.

Pentru mai multe informații despre soluțiile noastre Epson Color On-Demand, contactați Imprint Enterprises.